Лудогорец получи категоричен отказ за желан футболист


Лудогорец получи категоричен отказ за желан футболист
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1364 0

Лудогорец е ударил на камък в опитите да подсили атаката си през лятото. Разградчани са получили категоричен отказ от бразилския Куяба за атакуващия халф Пепе, когото са били набелязали, съобщава goal.com.

Според изданието президентът на Куяба е обявил, че през този сезон няма да се откаже от 24-годишния футболист. Клубът е наясно, че Пепе е ключов играч за тях в битката им за оставане в елита на бразилския футбол.

От българския шампион са настояли, според информацията, но "бизнес нямаше". Според goal.com шансът Лудогорец да продължи да настоява е "почти нулев". самият футболист е искал да заиграе в българския клуб, но е уважил решението на своя клуб. 

"Орлите" по-рано подписаха с друга своя цел - Якуб Пьотровски от Фортуна Дюселдорф. Футболистът се подвизава на позицията централен полузащитник. Междувременно, треньорът Анте Шимунджа има сериозни кадрови проблеми а реванша с Динамо в Загреб.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички