Пьотровски: Ранният ни гол обърка плана на Левски, загубата на ЦСКА е предимство за нас


Пьотровски: Ранният ни гол обърка плана на Левски, загубата на ЦСКА е предимство за нас
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

1022 0

Полузащитникът на Лудогорец - Якуб Пьотровски, призна, че първото полувреме на мача с Лески е било равностойно. Полякът посочи, че ранният им гол е объркал плана на "сините". Пьотровски бе избран за играч на мача в Разград.

За двубоя с Левски

"Както и Вие отбелязахте, първото полувреме беше равностойно. Те контролираха много солидно топката и намираха пространствата в нашата отбрана. Направихме няколко грешки, през второто полувреме обаче нещата стояха по друг начин и вкарахме ранен гол, който ни помогна много.

Той имаше друго обяснение за нервността в играта им

Те имаха план, това се виждаше много ясно, и мисля, че ранният ни гол обърка техните планове и след двата гола, които вкарахме в сравнително кратък период, оттам насетне контролирахме събитията и беше по-лесно за нас. Започнахме да изчакваме удобните моменти. Спечелихме изразително, но имахме и късмет днес, защото вкарахме в много важни моменти", коментира той пред "Диема спорт".

За нервността на "орлите"

Запитан за нервността у тях, която Дерменджие е забелязал, играчът заяви: "Не знам, всеки един мач за нас през сезона е задължителна победа. Разбира се, ние искаме да печелим всеки мач, така беше и днес. Когато не задържаме и не контролираме топката, това води до нервност. Има такива мачове. Понякога ти липсва нещо, но се радвам, че през второто полувреме успяхме да наваксаме".

Загубата на ЦСКА

"Да, разбрахме за загубата на ЦСКА днес и това е голямо предимство за нас. Надявам се, че ще спечелим следващите си мачове. Разбира се, че Черно море може да се доближи до нас, но така или иначе ние имаме добър аванс", завърши звездата на "орлите". А ето какво каза Георги Дерменджие за победата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички