Дерменджиев призна: Бяхме нервни през първото полувреме заради ЦСКА - Локомотив (Пд)


Дерменджиев призна: Бяхме нервни през първото полувреме заради ЦСКА - Локомотив (Пд)
Снимка: Lap.bg

1090 0

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, оцени като дерби играта им с Левски тази вечер, въпреки че разградчани победиха с 5:1 у дома. Той заяви, че в началото отборът му е бил нервен заради мача между ЦСКА и Локомотив (Пд).

За играта срещу Левски

"За мен стана едно дерби. Първото полувреме бяхме доста изнервени и имаше периоди от играта, които не контролирахме. Но аз съм доволен като цяло, защото тази нервност дойде от мача между ЦСКА и Локомотив и трябваше на всяка цена да победим Левски. Един много важен мач за нас", започна треньорът пред "Диема спорт".

Той очаква труден мач срещу Пирин

"Отбелязах им точно това, че сме нервни и че трябва да сме спокойни. Трябва да признаем, че вкарахме и бърз гол, което успокои отбора. Ние постоянно ги тренираме тези стандартни ситуации, знаете и Левски как играе с тях. Опитахме да ги неутрализираме", продължи той.

"За нас това е много важно да има играчи, които да не са едни и същи да вкарват голове. Това означава, че играем комбинативен футбол и всеки може да отбележи.

За Фон Витри

Нямам информация за тежестта на контузията на Фон Витри, утре ще имаме повече яснота, но мачовете са прекалено нагъсто", допълни Дерменджиев.

Мачът с Пирин

Относно мача срещу Пирин в Благоевград наставникът коментира: "Тези мачове са сложни заради самата мотивация, но имам информация за съперника и мисля, че мачът там ще ни бъде доста труден, ако не обърнем внимание". Според слуховете в Разград е имало пратеник на английския Уест Хем. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички