Шуменския Деко коментира Лудогорец - Левски и каза кой ще стане шампион на България


Шуменския Деко коментира Лудогорец - Левски и каза кой ще стане шампион на България
Снимка: Levski.bg

1349 0

Бившият футболист и на Левски, и на Лудогорец - Мирослав Иванов, сподели очакванията си за сблъсъка между "зелени" и "сини" от 27-ия кръг на Първа лига.

*Тимът на Георги Дерменджиев е на 1-во място във временното класиране с актив от 60 точки, докато този на Николай Костов заема четвъртата позиция със сбор от 51 пункта.

фенове на Левски в Разград

"Дано стане хубав двубой. Срещата е много важна и за двата отбора. Ще бъде интересно и това е нормално. Лудогорец е лидер, а Левски се представя на едно добро ниво", започна Шуменския Деко пред "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Стойчо Стоев: Левски не е обречен в Разград, тежката серия не трябва да ги притеснява!

""Сините" играят един приличен футбол, но всички знаем какво трябва да е нивото на тима. Това се говори от години. На мнение съм, че отборът стои добре на терена".

"Това се случва от години"

Иванов прогнозира, че и през настоящата кампания титлата ще отиде в Разград: "Според мен и през този сезон Лудогорец ще успее да вдигне титлата. Интригата беше до паузата през зимата и след това нещата се повтарят. Нещата придобиват постепенно обичайния вид. Това се случва от години".

ОЩЕ: Ще се случи и срещу Левски: Психологическата "игра" на Лудогорец с противниците им в Първа лига!

"Вече може да кажем, че се вижда почеркът на Николай Костов. Отборът и през този сезон беше на приливи и отливи. В края на есента имаха доста неприятни резултати. Сега се подобриха. Като цяло търсят играта с топката и гледат да доминират. Това е нормално за Левски, но нивото мисля, че трябва да е малко по-високо. И двата тима трябва да бъдат внимателни в предстоящата среща с всеки един детайл. Левски трябва да се постараят да доминират, за да вземат трите точки", каза още 42-годишният бивш футболист.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Георги Дерменджиев готви 2 промени в състава на Лудогорец за мача с Левски, едната е свързана с бивш "син" футболист?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички