Георги Иванов потвърди: Ще има трима ВАР съдии на Лудогорец - Левски, но и на Левски - ЦСКА


Георги Иванов потвърди: Ще има трима ВАР съдии на Лудогорец - Левски, но и на Левски - ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1556 0

Новият президент на БФС - Георги Иванов-Гонзо, потвърди информацията, че на дербито между Лудогорец и Левски ще има трима ВАР съдии. Подобна практика е прецедент за българския футбол.

Трима ВАР съдии и на Левски - ЦСКА

Иванов увери, че тя ще бъде приложена и по време на дербито между Левски и ЦСКА на седми април, а целта е равнопоставеност за всички отбори и прозрачност.

Причината е значимостта на мача, но и друго

Обяснението на Гонзо

"Ние сме за честното съдийство, за феърплея, който трябва да бъде, всички отбори да са равнопоставени. Затова трябва да има трима съдии, предвид важността на мача", сподели той на пресконференцията след първото заседание на новия Изпълком на БФС.

"Трябва да сте сигурни, че и на дербито между Левски и ЦСКА ще има трима съдии. Това са нещата, които искаме да въведем, да бъде прозрачно, да бъде ранопоставено. Вярвам и, че в първенството ще има феърплей", допълни бившият технически директор на централата. А ето какво се случва, когато Георги Кабаков свири на Лудогорец и Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички