Петър Александров: Сервет е преодолим съперник за Лудогорец


Петър Александров: Сервет е преодолим съперник за Лудогорец
Снимка: Getty Images

1271 0

Легендата на швейцарския Аарау - Петър Александров, коментира състоянието на Сервет и шансовете на Лудогорец да преодолее този тим. Двата отбора са съперници в 1/16-финалите на Лига на конференциите. Първият мач е в Швейцария и ще се играе в четвъртък.

Формата на Сервет

"Сервет е във форма преди мачовете с Лудогорец въпреки допуснатото поражение с 1:2 от Ивердон в последната среща от първенството на Швейцария. Преди поражението, което дойде след обрат, Сервет имаше дълга поредица от мачове без загуба.

Шансовете на двата отбора са равни, смята той

Швейцарският отбор разполага с добри футболисти и въпреки че продадоха централния си нападател Крис Бедиа на Унион (Берлин), са сред лидерите в шампионата", анализира бившият национал пред "България Днес".

Лудогорец не отстъпва на Сервет, вярва той

"Лудогорец не отстъпва на Сервет, шансовете на двата отбора са равни. "Орлите" поддържат добро ниво в Европа и са отбор, с който съперниците се съобразяват. За съжаление, годините, в които имахме много по-солидно присъствие в евротурнирите, са в миналото", продължи той.

"Водим разговора в деня, в който Борислав Михайлов празнува рожден ден и използвам повода да го поздравя - той също е част от най-славните успехи на българския футбол.

Връщайки се в настоящето, трябва да кажа, че Лудогорец си извоюва правото да бъде водещият ни отбор в Европа. Сервет е преодолим съперник и българският шампион е способен да премине в следващия кръг в турнира Лига на конференциите", завърши Александров. А ето какви проблеми мъчат Лудогорец преди мача в Женева. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички