Няколко проблема за Лудогорец преди гостуването на Сервет Женева, но има и една добра вест


Няколко проблема за Лудогорец преди гостуването на Сервет Женева, но има и една добра вест
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

6422 0

В четвъртък, 15-и февруари, Лудогорец гостува на Сервет Женева в първи 1/16-финален двубой от турнира Лига на конференциите, който ще стартира в 22:00 ч. (българско време).

Проблеми за Дерменджиев

"Тема Спорт" съобщава, че Бернард Текпетей, който получи контузия в глезена по време на сблъсъка с ЦСКА 1948 за Суперкупата на България, е пропуснал последната тренировка на "орлите" и е под въпрос за визитата на Сервет.

Георги Дерменджиев

Ако той не успее да се възстанови навреме, неговото място вероятно ще бъде заето от Рик Джонатан. Другата, по-малко вероятна, опция е Спас Делев.

От друга страна, изданието пише, че треньорският щаб на "зелените" е отписал национала Иван Йорданов за първия мач с швейцарците, аут за който ще бъдат и двама крайни защитници - Антон Недялков и Марсел Хайстер.

Все пак, има и една добра вест за Георги Дерменджиев - Клод Гонсалвеш, който не игра срещу ЦСКА 1948 заради наказание, ще бъде на негово разположение. Португалецът лекуваше травма по време на зимната подготовка, но бе един от най-използваните играчи през есента и няма да е изненада, ако стартира от първата минута (вместо Педро Нареси).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Току преди Лудогорец: Изумителната серия на Сервет приключи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички