След 8' игра: "Перла" на Лудогорец вкара първия си гол още в дебюта (ВИДЕО)


След 8' игра: "Перла" на Лудогорец вкара първия си гол още в дебюта (ВИДЕО)
Снимка: Ludogorets.com

3062 0

Българският шампион и хегемон у нас в последните над 10 години Лудогорец се завърна към ангажиментите в родната Първа лига. "Орлите" отложиха мача си от третия кръг в първенството и така след двата злополучни сблъсъка с Олимпия Любляна се изправиха срещу Ботев Враца.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев направи доста промени в стартовия състав за гостуването във Враца. Тези ротации направиха и така, че две от новите попълнения на тима записаха официалните си дебюти.

Това бяха централният бранител Ноа Сонко Сундберг, дошъл от Левски, както и атакуващият футболист Руан Секо. Именно вторият блесна по-малко от десет минути след старта на мача, след като реализира и дебютното си попадение.

Кайо Видал се отличи с прекрасно подаване с пета, с което изведе новия си съотборник. Топката почти стигна аутлинията, но вратарят излезе да скъси ъгъла, след което Руан Секо бутна топката покрай него и се разписа. Можете да видите изпълнението чрез кадрите по-долу в материала.

Всичко за мача от Първа лига Ботев Враца - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички