Павел Върба постави трансферна цел №1 пред Лудогорец


Павел Върба постави трансферна цел №1 пред Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

6280 0

Новият наставник Лудогорец Павел Върба вече е поставил трансферна цел №1 пред "орлите" за зимния прозорец. Чешкият специалист настоява на всяка цена да бъде привлечен нов нападател в тима на разградчани, твърди "Тема Спорт".

След като се е запознал с отбора и анализирал детайлно ситуацията в Разград, Върба е преценил, че най-належащ е въпросът с конкуренцията в атака. Чехът е на мнението, че е нужен поне още един нападател, който да спори за титулярното място с двамата нападатели на "орлите" Клаудиу Кешеру и Якуб Швиерчок.

Освен това договорът на румънския голмайстор изтича през лятото на 2020-а, а за момента няма индикации, че той ще бъде подновен. 33-годишният нападател едва ли ще преподпише с Лудогорец за повече от година, което означава, че в дългосрочен план "орлите" могат да изпитат проблеми в нападение.

Другият нападател - Швиерчок, пък така и не може да се впише напълно в играта на разградчани, което е и причината той да стои по-често на пейката. Върба не вижда Швиерчок като бъдещия топ нападател на отбора, заради което е пожелал от ръководството на Лудогорец да бъде привлечен нов нападател.

Междувременно стана ясно, че един от доскорошните играчи на Лудогорец е можел да остане в Разград, но е решил да напусне. Каква е причината - вижте в този материал на SportLive.bg


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички