От Лудогорец за свой титуляр: Остават 5 месеца от договора му, но взимаме доволна сума


От Лудогорец за свой титуляр: Остават 5 месеца от договора му, но взимаме доволна сума
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1730 0

В последните седмици се спекулира много около бъдещето на един от футболистите на Лудогорец, които към момента са от най-дълго време в клуба. Става въпрос за крайния бранител Сисиньо, който е и натурализиран национал на България.

По всичко изглежда, че бразилецът, чийто договор изтича през лятото на 2023 година, ще бъде продаден и престоят му в Разград ще приключи. За това призна и спортният директор на разградчани Георги Караманджуков, който все пак сподели, че трансферната сума е добра.

"Постигнали сме почти договорка за продажбата на Сисиньо. По лични причини имаше желанието да се прибере в Бразилия. Въпреки че остават 5 месеца от договора му, Лудогорец е доволен от сумата, която ще получи от трансфера. Сисиньо е близо осем години в Лудогорец. Той е част от всички успехи. Ще засвидетелстваме нашето уважение" - заяви Караманджуков преди медиите преди старта на зимната подготовка.

Той призна и че ще е необходим заместник на Сисиньо: "След напускането на Сисиньо ще търсим десен защитник. Лудогорец има най-добрите футболисти. Поради тази причина след 11 поредни пъти шампиони. Нищо не е на всяка цена при нас. Няма да продадем някой, защото ни трябват спешно определени пари. Това е благодарение на собствениците, които са йи подсигурили всичко. Продаваме само при добри оферти".

"Вчера се споразумяхме с Диниш Алмейда. Не е тайна, че желанието ни беше този футболист да се присъедини към Лудогорец още преди година и половина. Тогава не успяхме да отговорим на финансовите условия, които му предложи Антверпен. Следим го от доста години. С неговите качества ще помогне да засилим конкуренцията в защитата" - коментира и първия зимен трансфер на "орлите".

Вече се спекулира и с това колко ще струва на Лудогорец заместникът на Сисиньо - Алекс Виго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички