Анте Шимунджа разкри най-важната цел на Лудогорец и обеща: Ще работим здраво


Анте Шимунджа разкри най-важната цел на Лудогорец и обеща: Ще работим здраво
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

965 0

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, даде брифинг пред медиите преди старта на официалната подготовка на българския шампион за старта на пролетния дял от сезон 2022/23.

Голямата цел пред тима

"Пожелавам на щастлива Нова година, успех и здраве на всички. Много неща вече знаете. Вие е добре да си спомняме какво сме постигнали. Всички тези постижение от миналата година се надявам да ни мотивират за по-добри през следващата. На правилния път сме. Най-важната ни цел е да сме шампиони. Всичко друго е бонус. Ще работим здраво, защото имаме качества и място да направим прогрес", каза словенецът.

Новите попълнения в щаба на Шимунджа

"Ще направим тази подготовка за постройката. Добре е, че имаме играчи, които могат да играят на различни позиции. Надявам се новите да се адаптират възможно най-много. Знам, че това е първата работа на Дяков като треньор. Очаквам много от него. Не подлежи на въпрос дали може да се справи. Знаете Иван Цветков, беше страхотен играч. Той е в нашия скаутски отдел. Идеята е да бъде част от нас по време на подготовката в Турция, специално за атакуващите играчи. След това ще остане на неговата позиция като скаут".

Амбициите на "орлите"

"Много пъти съм чувал, че подготовката, която правим се прави за началото или средата на шампионата. Винаги съм работил да започнем сезона по най-добрия възможен начин. Ще видим дали ще сме в най-добра форма срещу Андерлехт или в първия мач за шампионата. Начинът, по който мислим ние, е да сме в най-добрата си форма винаги. Нищо от това няма да се промени. Най-голямата цел е да сме шампиони на България", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец преговаря за защитник от Ривър Плейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички