Ето колко ще струва на Лудогорец заместникът на Сисиньо - Алекс Виго


Ето колко ще струва на Лудогорец заместникът на Сисиньо - Алекс Виго
Снимка: Getty Images

2997 0

Новото попълнение на Лудогорец - защитникът Алекс Виго, ще бъде поредната милионна покупка на българския клуб, но цената му е поносима за стандартите, наложени от тях в последно време. Той ще струва на разградчани около 1 714 000 евро, но това ще бъде сумата, платена за 50% от правата му.

Десният бек ще подпише договор с "орлите" до Нова година на 2025 г. Контрактът, както и заплатата на аржентинеца, вече са договорени. Остава само двата клуба да се разберат помежду си, пише "La Página Millionaria".

Виго е собственост на Ривър, но играе под наем за Атлетико (Индипендиенте). Аржентинският колос е планувал да го продаде по-скъпо (срещу 2,5 милиона долара), но изглежда футболистът не е във форма, затова продажната му цена е 1 800 000 долара.

23-годишният аржентинец в Разград е гласен за заместник на Сисиньо, който е пред трансфер. Любопитно е да се отбележи, че Ривър явно с радост го продава, тъй като източникът пише: "Сега Ривър е все по-близо до това най-накрая да се отърве от десния бек". А ето кой бранител привлече Лудогорец в днешния ден. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички