Има ли скандал между Каули и Десподов и следва ли продажба? Лудогорец отговори


Има ли скандал между Каули и Десподов и следва ли продажба? Лудогорец отговори
Снимка: Lap.bg

3657 0

Георги Караманджуков - спортният директор на Лудогорец, говори по различни теми преди старта на зимната подготовка на "орлите". Една от тях бе свързана с информациите, които се появиха в Гърция, касаещи скандал в отбора.

Припомняме, че в южната ни съседка писаха, че Десподов и Каули са във вражда, а Домусчиев иска Лудогорец да продаде единия. Караманджуков обаче отхвърли подобна информация и отсече, че "най-лесно се тушира нещо, което го няма".

"Най-лесно се тушира нещо, което го няма. И Каули, и Десподов отбелязаха достатъчно голове и асистенции. Няма такъв конфликт. Десподов не игра редовно, защото не направи пълноценна подготовка. Нямаше нито една тренировка на летния лагер в Австрия. Здравето е най-важно. Мислим и за националния отбор" - сподели той.

Спортният директор коментира и трансферните слухове около клуба, които касаят именно Каули и други звезди на "орлите": "Преотстъпваме за една година Жан Карничник на словенския Целие. Ще има откупна клауза.

Има интерес към Каули и други наши играчи. За момента няма нищо конкретно. Това е вследствие на добрите мачове, които изигра Лудогорец в Европа. Имахме леки колебания, защото взехме много нови футболисти. Много е трудно да се намерят заместници на много хора, които ни напуснаха" - сподели Караманджуков.

Лудогорец вече обяви първия си зимен трансфер - име, доказало се по българските терени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички