Оперираха перла на Лудогорец, нежната му половинка трогна с емоционално послание (СНИМКИ)


Оперираха перла на Лудогорец, нежната му половинка трогна с емоционално послание (СНИМКИ)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2351 0

Бразилската перла на Лудогорец Рик Джонатан претърпя операция на коляното в Португалия. 23-годишното крило скъса предни кръстни връзки по време на тренировка на отбора на подготвителния лагер в Турция.

Джонатан се подложи на хирургическата интервенция в Порто при известния хирург проф. Ешпрегейра Мендеш. Тежката контузия в дясното коляно означава, че Рик ще бъде извън игра до края на сезона.

Нежната му половинка публикува емоционално послание в профила си в „Инстаграм“, подкрепено и със снимки от болничното заведение, където е при своя любим.

Ето какво написа Беатрис Биакампело:

В радост и в тъга е това, което си обещахме. Преживели сме много заедно и винаги си ме изненадвал с големината на вярата си и понякога дори си по-силен от мен, защото дори в трудни моменти успяваш да ме накараш да се усмихна. Благодарна съм за живота ти и се гордея с човека, който си станал днес.

Щастлива съм да вървя до теб и да споделям живота си с теб! И в тези моменти ми се иска да прехвърля цялата ти тежест и твоята болка върху мен, но за съжаление това, което мога да направя, е да остана до теб и да се грижа за теб и бъди сигурен, че никога няма да пусна ръката ти! Винаги ще се моля за живота ти, знам, че ти си Божието обещание и че той никога не прави грешка, когато пише нашата история. И че дори без разбиране трябва да се доверим и да повярваме в обещанието.

Днес е просто още едно препятствие, което трябва да се преодолее, но утре ще бъде победа! Обичам те, съпруже мой!“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец се издразни след Ешпиньо: Заплаши със съд, ако няма реакция

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички