Кошмар! Титуляр на Лудогорец се контузи лошо в Турция, травмата му е "една от най-тежките" във футбола


Кошмар! Титуляр на Лудогорец се контузи лошо в Турция, травмата му е "една от най-тежките" във футбола
Снимка: Ludogorets.com

2520 0

Изключително неприятна новина разгласиха от Лудогорец в днешния 19 януари - един от твърдите титуляри в състава на Анте Шимунджа се е контузил тежко на зимния лагер в Турция и ще бъде опериран в понеделник (23 януари).

Става въпрос за бразилското крило Рик Джонатан, който е получил една от най-тежките травми във футбола - скъсана предна кръстна връзка на коляното!

*Джонатан се присъедини към "зелените" в началото на миналата година и до момента се е отчел с 48 мача във всички турнири (6 гола и 11 асистенции). Лошата вест от Разград означава, че едва ли ще го видим на терена до края на настоящата кампания...

Ето какво гласи публикацията на Лудогорец:

"Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан се контузи тежко на една от последните тренировки на Лудогорец на лагера в Турция. Той е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно. Идния понеделник бразилецът ще бъде опериран в Португалия от светилото в тази област проф. Ешпрегейра Мендеш. "Това е една от най-тежките контузии във футбола. Рик Джонатан е млад футболист с добра мускулатура и очаквам възстановяването да мине безпроблемно", коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов. 

Бързо възстановяване, Рик! Очакваме те скоро да се завърнеш на терена и заедно да изживеем емоциите на големите мачове в България и Европа".

*Още новини около Лудогорец четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички