Брутално! Бивш ас на Ботев Пловдив и Лудогорец се забърка в страшен скандал с побой, кражби заплаха за убийство


Брутално! Бивш ас на Ботев Пловдив и Лудогорец се забърка в страшен скандал с побой, кражби заплаха за убийство
Снимка: www.uefa.com

7675 0

Страшен скандал се заформи в Румъния около бившия нападател на Ботев Пловдив и Лудогорец Юнес Хамза. 36-годишният тунизийски голмайстор, който е играещ-треньор във Воинца, е обвинен в брутален побой, пише „Мач Телеграф“, позовайки се на „румънска медия“.

Хамза стартирал бизнес със свои приятели в Плоещ. Става въпрос за дистрибуция на хранителни стоки и други. Нещата обаче набързо се разпаднали. Един от партньорите на тунизиеца – Андрей Ботошану твърди, че Хамза му е откраднал тлъст чек, а отмъкването му е било свързано и побод над него.

Той искаше да стане съдружник във фирмата ни, която се занимава с дистрибуция на хранителни и други стоки. Имах поръчка за цигари и знаех, че съм сложил чека на бюрото си. Но не можах да го намеря. Обадих му се и питам: „Пич, брат, при теб ли е?“. Той каза, че е в него. Обявих му, че ми е нужен. „Няма да ти го дам, няма!“. Отвърнах, че той е общ и това е престъпление. Напсува ме, но каза: „Ела в халето да поговорим, ще ти го дам“, започва разказа си Ботошану пред „Cancan.ro“.

Пристигнах там, а той бе с двама приятели.  Влязох в офиса, но не помня какво ми каза. Успях само да промълвя: „Оставете ме, искам мир!“. Веднага получих удар в устата. Счупи ми веждата, всичко! Заплаши, че ще ме убие. Душеше ме, но успях да избягам. Един от приятелите му някак се дръпна, за да го направя“, продължи жертвата.

Страх ме е да спя у нас. Говорих с адвокат, който ме посъветва да не влизам повече в контакт с него. Прати съобщение на жена ми. Дали съм добре, имам ли нужда от него. Съжалявал, прекалил. Никой обаче не му отвърна. Играли сме заедно. А сега дори не спя у нас, защото ме заплаши: „Ще дойда и ще те убия!“. Бил е 20 пъти у нас в последно време, дори и на Нова година. Там бяха и родителите ми“, сподели още румънецът.

Не знам защо полудя! Имах впечатление, казах го и на полицията, че бе малко пиян (не твърдя, че употребявал наркотици). Такива са му навиците. Видът му бе странен. И преди е избухвал, не съм първият, който е пострадал. Излива целият си гняв в удари и шутове. Но това, че може да има и нож – плаши“, разказа още Ботошану.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нови скандали: пускат "Колежа" с две довършени трибуни и без цялостна козирка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички