Етър заигра с европейските екипи на Лудогорец (СНИМКА)


Етър заигра с европейските екипи на Лудогорец (СНИМКА)
Снимка: Ludogorets.com

2606 0

Голяма изненада за феновете на футбола във Велико Търново предизвика проверката между представителния тим на Етър и дубъла му в съботния ден, когато "болярите" от Втора лига спечелиха срещата с 6:1.

Развоят на двубоя обаче не бе такава мистерия за "виолетовите", колкото екипа, с който излязоха възпитаниците на Емануил Луканов, пише "Велико Търново Спорт". Причината е, че той напълно наподобява този на Лудогорец от европейските клубни турнири. 

 

Символичните домакини излязоха в екипи с фланелки във виолетово с жълти ръкави, жълти гащета и виолетови чорапи. Това е тренировъчният екип на тима от началото на настоящото първенство с марката "Найк", но за първи път бе ползван в двубой.

Шампионът на България от 1991-ва година отново ще опита да се завърне в родния елит, след като през миналата кампания загуби баража от Ботев Враца на неутрален терен в София. Сега "виолетовите" зимуват на трета позиция с равни точки с втория - Крумовград, 30 т. Първи е дубълът на ЦСКА 1948 - 35 т.

Вижте коя трансферна цел изпусна Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички