Лудогорец се издразни след Ешпиньо: Заплаши със съд, ако няма реакция


Лудогорец се издразни след Ешпиньо: Заплаши със съд, ако няма реакция
Снимка: LAP.BG

6674 0

От Лудогорец не останаха никак доволни от разпространеното интервю на Фабио Ешпиньо. "Орлите" осъждат разпространителите на невярна информация, като обясняват, че преводът не е точен и е подвеждащ, допускайки да е направено с цел.

Разградчани заплашват и с предприемането на действия. Публикуваме цялата им позиция без редакторска намеса:

"По повод тиражираното интервю с бившия халф на Лудогорец Фабио Ешпиньо Ви информираме, че смехотворните и преднамерени твърдения за манипулирани проби за допинг от български играчи се касае за неточен или умишлено сгрешен превод. Играчът, който остави следа в отбора с първото историческо участие в групите на Шампионската лига, говори в интервюто за тестове за хидратация, които се правят вече регулярно в доста български клубове, а от по-отдавна в топ отборите в Европа. Този тип тестове се правят често преди тренировка и винаги преди мач с цел да се установи степента на хидратираност на състезателите. На ръководството на Клуба са известни случаи, в които играчи са опитвали да заблудят медицинския щаб, че са хидратирани, слагайки вода в урината си и по този начин да избегнат глоби по вътрешен правилник. В случая Ешпиньо в смехотворна форма описва, че някои са наливали студена вода и са станали за смях пред доктора.

Интервюто на Ешпиньо е достъпно и всеки, който владее португалски и държи на обективната истина може да го прочете в оригинал.

Съветваме медиите да прекратят тиражирането на откровено невярна информация в противен случай Лудогорец ше предприеме незабавни действия и ще потърси по съдебен ред отговорност от виновните лица.

А иначе рато редовен участник в евротурнирите Лудогорец е под постоянен мониторинг от УЕФА и стриктен контрол за вземане на забранени вещества.

П.П. Прилагаме и оригиналното интервю на играча, за да бъде прочетено от всички, които държат на истината, а не на евтините сензации" - написаха "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички