Ново лице в щаба на Станислав Генчев в Лудогорец


Ново лице в щаба на Станислав Генчев в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1694 0

В треньорския щаб на българския шампион Лудогорец има ново попълнение, информират "орлите" чрез официалния си сайт. Става въпрос за Яков Папарков, който ще бъде в ролята на асистент на Станислав Генчев. Ето и какво обявиха разградчани:

"Яков Папарков е новото лице в щаба на Станислав Генчев. Той ще бъде асистент на младия треньор, който пое Лудогорец след напускането на Павел Върба.

Папарков бе дългогодишен директор на Детско-юношеската школа на Лудогорец. След оставката си по лични прични той стана скаут на първия тим. Като такъв Папарков отлично познава качествата на новопривлечените играчи и обстановката в клуба.

Яков Папарков има и успешна кариера като старши треньор. Той води Пирин (Гоце Делчев) през сезон 2011/2012 и успя да го вкара от "Б" в "А" група, където изненадващо напусна след успешния старт в първенството". 

А Павел Върба проговори след раздялата с Лудогорец и призна, че не е очаквал да го махнат, след като влезе в групите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички