ЛАСК беше по-добър във всичко от Лудогорец, призна Генчев


ЛАСК беше по-добър във всичко от Лудогорец, призна Генчев
Снимка: Guliver/GettyImages

1700 0

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев не записа добър повторен дебют в Европа, след като воденият от него тим падна с 4:3 в гостуването си на ЛАСК (Линц). Шампионите на България са с 0 точки след 2 изиграни срещи и шансовете на тима за излизане от група J на този етап изглеждат минимални, тъй като следват мачове с Тотнъм в Лондон и Разград. 

Генчев бе категоричен, че в състава на Лудогорец са липсвали агресия и мотивация, но все пак похвали своите за реакцията през втората част и направения опит за обрат срещу австрийската селекция. 

"Неприятно е, че загубихме мача. Това не бе един от добрите ни мачове. Противникът бе по-агресивен, по-мотивиран, знаеше какво прави на терена. Мачът се разви лошо за нас. Показахме характер и успяхме да се върнем в мача, но противникът ни превъзхождаше и заслужено победи", коментира Генчев непосредствено след битката. 

"Грешки във футбола винаги се получават, те са част от играта. По-неприятното е, че изостанахме сериозно в резултата. И ЛАСК, и Антверп имат доста сходен начин на игра. Играят с трима централни защитници и пресират агресивно, така че са доста равностойни и добри отбори", сподели още Генчев след срещата. 

Статутът на треньора все още е неясен, защото Станислав Генчев в момента няма лиценз "про" от УЕФА. След като Павел Върба беше уволнен, се считаше, че фаворит за треньор на Лудогорец е Станимир Стоилов, но Sportlive.bg научи, че Стоилов няма намерение да поема гранда от Разград. Така в момента "орлите" нямат готов вариант за треньор, но Ангел Петричев се опита да успокои феновете на тима в последното си интервю по темата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички