Нидерландски журналист: Лудогорец е нищо откъм фенове, по-добре ЦСКА или Левски в Шампионска лига!


Нидерландски журналист: Лудогорец е нищо откъм фенове, по-добре ЦСКА или Левски в Шампионска лига!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

9039 0

Нидерландски журналист съсипа Лудогорец в свой репортаж от мач на "орлите". И тук не става въпрос за последния мач на разградчани - срещу Динамо в Загреб, а за двубоя им със Сутиеска в първи предварителен кръг на Шампионска лига.

Авторът на indehekken.net, чието име е Ларс Смит, пътува по мачове от предварителните кръгове на турнира, в които според него се крие истинското му очарование. "Всяка година едни и същи бездушни топ клубове, които благодарение на милиарди решават кой ще вземе "голямата награда". Истинското очарование на Шампионска лига се крие в предварителните кръгове, където всъщност шампионите на малките държави се изправят един срещу друг. Турнирът, какъвто бе замислен някога!", пише той.

Смит присъства на домакинството на Сутиеска Никшич на българския шампион и пише: "За съжаление, съперникът днес е българският Лудогорец (Разград). Клубът, който доминира в българския футбол повече от десетилетие, благодарение на богат инвеститор. От промоцията до най-високото ниво клубът е спечелил 11 от 11 възможни шампионата. Въпреки спортните си успехи, Лудогорец все още е нищо откъм привърженици".

"Щеше да е 100 пъти по-хубаво, ако тук бяха ЦСКА София или Левски София, но за съжаление в ранните предварителни мачове има и бездушни клубове", пише журналистът. Незнайно защо, материалът му излиза днес, денят след отпадането на Лудогорец от Шампионска лига след загуба с 3:5 в двата мача срещу Динамо (Загреб). Ето какво каза Анте Шимунджа след отпадането от турнира, в който тимът му се целеше.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички