Анте Чачич: Не аз дадох картоните, Лудогорец нямаше психиката за такъв мач!


Анте Чачич: Не аз дадох картоните, Лудогорец нямаше психиката за такъв мач!
Снимка: GettyImages

3768 0

Треньорът на Динамо (Загреб) Анте Чачич заяви, че Лудогорец е нямал психиката за мач от нивото на този, който двата тима изиграха снощи. В реванша от третия предварителен кръг на Шампионска лига "орлите" загубиха с 2:4 след получени 3 червени картона и 2 дузпи срещу тях.

"Не аз им дадох картоните, а съдията. Нещо подобно се случи преди десет години. На психологическо ниво явно не бяха на нивото на този мач. Постигнахме това, което обещахме, т.е класирахме се за Лига Европа. Това е най-доброто полувреме, откакто съм в Динамо (първото, бел.ред.). С трите смени исках да запазя играчите. През второто полувреме бързо допуснахме гол, прокрадна се нервност", коментира Чачич след успеха на неговия тим.

Хърватинът, който е треньор от над 35 години, призна, че досега не е водил отбор в такъв "луд" мач. "Това също се случва, луди мачове като този. В тренировките не тренираме "10 срещу 8" или "10 срещу 7". Нямаше нужда да търсим пето или шесто попадение, да се забием в блока. Трябваше да сме по-спокойни и мъдри, особено през първото полувреме.

Трябваше да изчакаме да излязат, да ни се отвори пространство. Това щеше да улесни играта", каза още специалистът. А ето как избухна срещу съдията Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички