Хърватски треньор: Лудогорец получиха твърде малко картони за поведението си!


Хърватски треньор: Лудогорец получиха твърде малко картони за поведението си!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4812 0

Хърватският треньор Деан Клафурич разкритикува българския шампион Лудогорец за поведението им и играта им в реванша срещу Динамо (Загреб) в пресявките на Шампионска лига. В Загреб "орлите" загубиха с 2:4, след като получиха 3 червени картона и бяха отсъдени 2 дузпи във вратата им.

"Не разбирам защо съдията свири дузпа за Лудогорец. Движението на играча на Динамо беше естествено, не можеше да направи нищо, за да избегне топката. Особено проблемна беше реакцията, тоест поредицата от реакции на пейката на Лудогорец през второто полувреме. Бих казал, че получиха твърде малко картони за поведението си", заяви Клафурич пред "Index".

"Динамо показа, че е по-добрият отбор и заслужено продължи напред. Впечатлението е обаче, че можеше по-малко да се бори за това. Класирането ни бе решено от червения картон, който Лудогорец получи заслужено. Динамо влезе добре в мача, атакува българите с висока преса и доминираше. Футболистите на Лудогорец показаха респект към Динамо и дори се усещаше нотка страх при подаването на топката", допълни той.

Клафурич е бивш асистент в Динамо (Загреб) през 2015 г., водил е и полския Легия Варшава. А ето за какво бяха критикувани Лудогорец от треньора на Шамрок Роувърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички