Шимунджа с любопитен коментар след 3-те червени картона за Лудогорец


Шимунджа с любопитен коментар след 3-те червени картона за Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

20991 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа не смята, че неговият тим е заслужавал да завърши срещата с трима души по-малко. Доминик Янков, Рик Джонатан и Жан Карничник бяха изгонени, но Шимунджа не вярва, че мачът е бил толкова груб.

"Направихме грешка за първия гол, случва се. Имахме добър шанс преди това. Имаме някои млади футболисти, които не са играли на това ниво, но това, което видях е добро представяне от моя отбор", започна Анте Шимунджа.

"Състезателите струват много пари, но най-важното е, че искаме да играем. Грешки се случват, това е нормално. През първото полувреме играхме добре в защита. Допуснахме голове, но психически трябваше да се запазим, защото играхме с десет души.

Стоя зад футболистите, които започнаха мача. Случва се, всеки може да има лош мач. Не вярвам, че мачът бе толкова груб. Манталитетът ни не е да ритаме всички. Но това не е моята работа. Някой друг трябва да попитате за това.

Сантана и Сотириу? Не трябва да говорим за липсващите, защото не са тук. Вярвам в нашите футболисти. Има хора, които да решат дали да се отложи мача с Левски. Искам да печелим и да влезем в групите на Лига Европа. Не съм щастлив, че нямаме шанс да играем в Шампионска лига", каза още Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички