Треньорът на Шамрок: Лудогорец и ЦСКА получават привилегии спрямо нас!


Треньорът на Шамрок: Лудогорец и ЦСКА получават привилегии спрямо нас!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

15266 0

Треньорът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли избухна срещу отговорните хора за полетите, които се правят от и за страната от участници в евротурнирите. Повод за това стана хаосът в летището в Дъблин. Брадли, чийто тим неотдавна отпадна от пресявките за Шампионска лига от Лудогорец, заяви, че "орлите" и ЦСКА са привилегировани.

Както е известно, столичният гранд пък играе с друг ирландски тим - Сейнт Патрикс, в Лига на конференциите". Треньорът заяви, че и Лудогорец, и ЦСКА са си осигурили чартърни пристигания и заминавания през Дъблин, докато те и Сейнт Патрикс е трябвало да пътуват за България и обратно през други летища - в Шанън и Нок. Според the42.ie и съперникът на Шамрок в Лига Европа - Шкупи от Северна Македония, е летял през Шанън за гостуването си в Ирландия.

"Наистина сме разочаровани от това, че трябва да летим у дома през Шанън. Отново откриваме, че София (ЦСКА) лети до и от Дъблин. Трябва да се зададат сериозни въпроси: как ирландските отбори не могат да направят това, а изглежда всеки отбор, който дойде тук, може да го направи. Трябва да се зададат сериозни въпроси на хората, които вземат тези решения. Не е приемливо", заяви Брадли, цитиран от the42.ie.

"Това ни струва мача срещу Лудогорец, не се съмнявам, че ни струва пътуването за първия мач. И се надявам да не се отрази на Сейнт Патрикс у дома, защото не е приемливо. Не може да бъде!", допълни треньорът на Шамрок. Вчера те елиминираха тима от РСМ и ще играят плейофи за влизане в групите на Лига Европа срещу Ференцварош. А ето какви проблеми донесе хаосът с полетите на съперника на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички