Невероятно, но факт: Лудогорец се раздели с Клаудиу Кешеру


Невероятно, но факт: Лудогорец се раздели с Клаудиу Кешеру
Снимка: ludogorets.com

4415 0

Лудогорец се раздели с дългогодишния си нападател Клаудиу Кешеру. Новината обявиха от клуба на своите страници в социалните мрежи. От Разград уточниха, че са постигнали договорка с румънеца за разтрогване и той ще продължи кариерата си в друг клуб, "тъй като не е част от състава, който ще бъде картотекиран за груповата фаза на турнира Лига Европа".

"Кешеру е шесткратен шампион на България, участвал е един път в груповата фаза на Шампионска лига с Лудогорец, както и 4 пъти в груповата фаза на Лига Европа. Нападателят е сред играчите с най-висок принос за успехите на Лудогорец, като името му се нарежда сред легендите Марселиньо, Козмин Моци, Светослав Дяков и Владо Стоянов", посочиха "орлите".

Наскоро Sportlive първи съобщи за предстоящата раздяла и разкри причините за нея

Румънският нападател дойде в Лудогорец през лятото на 2015 г. За пет години изигра 242 мача със зеления екип, като отбеляза 139 гола във всички турнири. От клуба изказаха своята благодарност към тарана и му пожелаха успех по-нататък в кариерата. А кой също ненужен в Лудогорец играч преговаря с Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички