Сътресения в Разград: Лудогорец продава Клаудиу Кешеру заради конфликт


Сътресения в Разград: Лудогорец продава Клаудиу Кешеру заради конфликт
Снимка: ludogorets.com

35438 0

Ръководството на българския шампион Лудогорец се опитва да разкара звездния нападател на отбора Клаудиу Кешеру, научи SportLive. Според наши източници румънският нападател е влязъл в конфликт с треньорския щаб по време на предсезонната подготовка, които са принудили ръководството да му търси нов отбор.

В началото на сезона Клаудиу Кешеру се е скарал със старши треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас, което е причината за изваждането му от групата на отбора. Кешеру взе участие само в първия мач на Лудогорец в квалификациите на Шампионска лига - срещу отбора на Шахтьор Солигорск. В следващите 7 мача Кешеру остана извън групата на "зелените".

Отсъствието на Кешеру породи въпроси, на които Дамбраускас отговори, че "в момента гледам какво е най-доброто за Лудогорец". Треньорът отчете, че решението не е лесно и знае колко много е дал Кешеру на клуба, но въпреки това не намира място за него в отбора. Техническият директор на клуба Козмин Моци избегна темата и прехвърли въпросите за Кешеру към треньора. 

Кешеру беше изпратен в дубъла на Лудогорец, където отвърна с гол-шедьовър от 60 метра. Кешеру използва попадението за втория отбор на "орлите", за да заговори в социалните мрежи за "несправедливост" спрямо него. Очевидно Дамбраускас е твърд в решението си да не използва повече голмайстора на Лудогорец, който водеше атаката на отбора от 2015 година насам.

В края на миналия сезон се появиха информации, че 34-годишният нападател може да остане на работа в Лудогорец като скаут. Той обаче реши да продължи футболната си кариера. След разрива в отношенията му с треньорския щаб обаче Кешеру отпадна от сметките на Лудогорец, а ръководството на клуба му търси нов отбор, където да го продаде. Това обаче е малко вероятно да се случи, тъй като по наша информация Кешеру взима около 900 хиляди евро годишна заплата в Лудогорец и едва ли е склонен да прекъсне договора си с разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички