Левски преговаря с доскорошна звезда на Лудогорец


Левски преговаря с доскорошна звезда на Лудогорец
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

4639 0

Столичният гранд Левски води преговори с доскорошния футболист на Лудогорец Анисе Абел, съобщава "Тема Спорт". "Сините" водят разговори с мадагаскареца от две седмици, като халфът е дал обещание, че ако не си намери отбор в чужбина, ще акостира на “Герена”.

Ръководството на Левски се е съгласило да изчака до края на месеца за окончателен отговор. Абел Анисе е получил оферта от чуждестранен клуб, който му предлага по-голяма заплата. В момента футболистът обмисля предложението, а ако го откаже - най-вероятно ще се присъедини към Левски.

Любопитното е, че Анисе играе в средата на терена, където Левски разполага с най-голям избор. Там играят Радослав Цонев, Борислав Цонев, Симеон Славчев, Ивайло Найденов и новото попълнение Георги Миланов. В Левски обаче искат опитен халф като Анисе, който може да донесе качество и агресия в средата.

Абел Анисе се раздели с Лудогорец по-рано през годината, след като се оказа ненужен в Разград. Той игра за "орлите" в продължение на 7 години и бе една от основните фигури за отбора. В момента Анисе е свободен агент, но когато се обвърже с друг клуб, ще трябва да плати определена сума на "зелените".

Анисе е откритие на Димитър Димитров-Херо, който го привлече през 2011 година в Черноморец (Бургас). След края на сезона той премина в ЦСКА и игра под ръководството на Стойчо Младенов, който води "червените" и към днешна дата. Тъкмо поради тази причина имаше информации, че Анисе е бил предложен и на ЦСКА.  

Халфът е добре познат и с престоя си в Ботев (Пловдив), след което премина в Лудогорец. Юношата на Оксер е основна част от националния отбор на Мадагаскар, за който има 17 двубоя и 3 попадения, а отскоро е и капитан на “скакалците”.

В Левски продължават да работят и по намирането на нов старши треньор, след като Живко Миланов си подаде оставката. Наско Сираков обяви, че води разговори със Станимир Стоилов, но се оказа, че не е отправил конкретно предложение към Мъри (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички