Бербатов: Случващото се с Кешеру в Лудогорец е нечестно


Бербатов: Случващото се с Кешеру в Лудогорец е нечестно
Снимка: LAP.bg

17641 0

Бившата футболна звезда на България Димитър Бербатов подкрепи нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, който загуби титулярното си място при Валдас Дамбаускас. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед заяви, че разградският клуб се отнася несправедливо с румънеца, който все още не е дебютирал в Първа лига за сезон 2021/22.

"Това, което му се случва, е нечестно! Прочетох, че той има някакъв проблем с треньора и това изглежда е причината да тренира с дубъла. Странна ситуация, защото той вкара толкова много голове за тях и беше там толкова дълго време. Смятам, че това е малко несправедливо", коментира Бербатов, цитиран от adevarul.ro.

"Не мисля, че той получава уважението, което заслужава, така че се надявам да разрешат този проблем и той да започне отново да играе за първия отбор. Той все още може да вкарва голове за Лудогорец. За играч, който е бил там и е направил толкова много за клуба, трябва да има друг начин за решаване на проблема, какъвто и да е той", допълни бившият нападател. А на колко оцени Лудогорец - Кирил Десподов, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички