Позабравено българско име в Лудогорец се завръща след дълги месеци далеч от терените


Позабравено българско име в Лудогорец се завръща след дълги месеци далеч от терените
Снимка: Официален Фейсбук профил на Лудогорец

6061 0

Позабравено име в Лудогорец скоро ще се завърне в игра. Става въпрос за универсалния защитник на "орлите" Антон Недялков, който изкара няколко тежки контузии в последните години. Той вече е подновил тренировки със своите съотборници, съобщава "Тема спорт".

Въпреки че вече се завърна към тренировките, няма да се рискува с неговото включване, докато не е на 100%. Изданието твърди, че се очаква да се завърне по терените около паузата за националните отбори през следващия месец.

Антон Недялков и Квадво Дуа се завръщат за Лудогорец

Последната среща за бранителя е от март месец тази година, когато изиграха 90 минути при породилата много дискусии победа срещу Черно море с 3:2. Друг доскоро контузен футболист в отбора пък дори ще се включи в следващия сблъсък.

Става въпрос за Квадво Дуа, който може да помогне на съотборниците си за гостуването на Арда, което ще се състои на 22-ри октомври (неделя). Именно за мача с Лудогорец домакините от Арда взеха странно решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички