Вече 4 месеца извън игра: Антон Недялков се завръща в средата на август


Вече 4 месеца извън игра: Антон Недялков се завръща в средата на август
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3069 0

В Лудогорец са получили добри новини относно възстановяването на капитана си Антон Недялков. Националът подобрява физическото си състояние и до 10-ина дни ще може да бъде натоварван напълно в тренировъчния процес.

След месец се очаква да бъде в игра

Очакванията на лекарския и треньорския щаб са, че Недялков ще бъде на разположение на Ивайло Петев в средата на следващия месец, пише "Тема спорт". Той не пътува и за лагера в Банско, където бяха изиграни три контроли срещу Марек (1:0), Локо Пловдив (3:0) и румънския Университатя Крайова.

Недялков за последно бе в игра на 12 март, когато Лудогорец победи с 3:2 Черно море в Разград. След това хроничната му травма в петата се възобнови. Дни по-късно той се подложи на хирургическа интервенция в Порто.

Любопитното е, че до момента орлите имат само един нов, въпреки желанието на "орлите" да се подсилят в почти всички линии. Това е германецът Марсел Хайстер. 30-годишният футболист от 2018-а е ритал в унгарския елит за Ференцварош и Фехервар. Той пристигна като свободен агент и играе точно на поста на Недялков.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички