"На този етап не е възможно" - мисли ли Станимир Стоилов за завръщане и имал ли е предложение от Казахстан?


"На този етап не е възможно" - мисли ли Станимир Стоилов за завръщане и имал ли е предложение от Казахстан?
Снимка: Lap.bg

2917 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов даде кратък коментар относно бъдещето си и дали може да поеме скоро нов отбор. През април месец Мъри напусна "синия" клуб след година и половина престой и от тогава в без отбор.

Няма план за връщане към треньорството

"На този етап не е възможно да ме видите край тъчлинията, нека не говорим за това сега", заяви той пред "Диема спорт, като сподели, че  е гледал тренировката на Астана преди двубоя с Лудогорец и има покана да присъства на мача.

Той допълни, че симпатиите му са за бившия му тим. "Астана е моят втори футболен дом, Лудогорец е български отбор. Имам симпатии към Астана, не е тайна за никого. Напълно нормално. Който е по-добър, да продължи. Психологическото преимущество е на страната на Астана. Може да се получи двубой на нивото на първия, дано и българските привърженици останат доволни".

Би водил само Астана в Казахстан

В Казахстан пък споделя, че би водил само Астана в страната, като допълва, че не е имал разговори с Кайрат. "Астана е моят клуб, нали знаете. Дори не е нужно да се свързвате с други отбори. Харесвам всички отбори в Казахстан, но винаги имам само Астана в краткия списък", споделя пред Meta-ratings.kz.

Припомняме, че Станимир Стоилов беше треньор на Астана през 2014-2018 г. Под негово ръководство столичният отбор стана шампион четири пъти, за първи път в историята на казахстанския футбол достигна груповата фаза на Шампионска лига, два пъти в груповата фаза на Лига Европа, а също и в 1/16 финалите на турнира. Наставникът на Астана пък сподели, че няма никакво намерение да разчита на защитна игра срещу Лудогорец и ще търси още попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички