Треньорът на Астана: Разговарях с Мъри Стоилов преди Лудогорец, но не за мача


Треньорът на Астана: Разговарях с Мъри Стоилов преди Лудогорец, но не за мача
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2202 0

Tреньорът на Астана Григорий Бабаян призна, че поддържа връзка с бившия наставник на тима Станимир Стоилов. Той обаче отрече да се е съветвал с българина по повод предстоящия мач в трети предварителен кръг на Лига Европа срещу Лудогорец.

"Ние поддържаме връзка с него, със Станимир, постоянно поддържаме връзка, разговарях с него. Но аз по принцип познавам Лудогорец много добре - сега е лесно да се намери и събере информация. С него разговаряхме, но повече за това, че той иска да дойде, ако може, на реванша, за да се видим и т.н.", започна Бабаян, цитиран от sports.kz.

"Ясно е, че това е силен отбор, ако хората там харчат за трансфери по 2,3,4 милиона - ясно е какви футболисти има там. Но във всеки случай домакински мач, победа у дома дава някакво предимство, увереност. Но нека не гадаем: първо да изиграем утрешния мач, първия, а след това да мислим за реванша", допълни той.

Запитан дали Стоилов е казал кой отбор ще подкрепя, Бабаян каза с усмивка: "Не съм го питал. Знам, че обича Астана, но в същото време е от България. Затова ето един такъв по-провокативен въпрос". А ето какви са очакванията на Стоилов от мача Астана - Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички