В Казахстан притеснени: Станимир Стоилов помага на Лудогорец да отстрани Астана


В Казахстан притеснени: Станимир Стоилов помага на Лудогорец да отстрани Астана
Снимка: Yulian Todorov и Ivan Ivanov/ LAP.bg

3075 0

Под сериозно внимание в Казахстан взимат следващия съперник на местния Астана в евротурнирите. Тамошният първенец среща българския шампион Лудогорец в битка от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Вътрешен човек

Оповавайки се на информация на "Bgnes", медиите в страната таят опасения, че разградчани могат да получат ценна помощ преди двата двубоя със "синьо-жълтите".

"Sports.kz" вярва, че от "Хювефарма Арена" ще прибегнат до помощта на бившия наставник на Левски Станимир Стоилов, който ръководи казахстанския гранд в продължение на 4 години.

"Лудогорец ще помоли Мъри за съвет как да победи Астана и с какви играчи разполага тимът в момента", твърдят източници на изданието.

Станимир Стоилов в Казахстан

От лятото на 2014-а до пролетта на 2018-а година Мъри наставлява Астана в 174 мача във всички турнири. Под негово ръководство отборът печели 103 от тях, губи 35, а други 36 завършва с равенство. Стоилов носи 4 титли във витрината на клуба, както и една купа.

Впоследствие поема руля и в националния отбор на Казахстан. Той е изключително добре запознат с тамошния футбол и именно това тревожи съперника на Лудогорец.

А какви очаквания сподели самият Мъри преди битката в Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички