Мъри е посетил Астана, а треньорът на тима няма да разчита на защитна игра срещу Лудогорец


Мъри е посетил Астана, а треньорът на тима няма да разчита на защитна игра срещу Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1958 0

Наставникът Астана Григорий Бабаян заяви, че неговият отбор няма да играе в защита срещу Лудогорец, а дори напротив. Ще опита да вкара още един гол, с който да затвърди преднината си. Неговият отбор спечели първия мач преди седмица с 2:1, а реваншът е утре от 21 часа на стадион "Хювефарма Арена".

В търсене на още един гол срещу Лудогорец

"За нас е важно да направим минимален брой грешки и да не повтаряме тези, които допуснахме в първия мач в Астана. Трябва да бъдем концентрирани на 200 процента. Ние уважаваме Лудогорец, но искаме да наложим нашия собствен футбол, в никакъв случай не искаме да защитаваме резултата. Надявам се утре да успеем да реализираме моментите си. Ние разбираме колко е важно да вкарваме гол навън срещу такъв отбор", каза Бабаян на пресконференцията преди мача.

Среща със Станимир Стоилов

Той допълни, че бившият треньор на Астана Станимир Стоилов е посетил отбора в хотела. "Буквално преди да замина за пресконференция се срещнах с него, той пристигна в нашия хотел. Но всъщност нямахме време да си говорим, само се поздравихме. Станимир е опитен треньор. Ако той иска да сподели, тогава, разбира се, ще го приемем. Той много обича Астана, както Астана го обича. Да видим дали може да даде съвет", добави Бабаян, който допълни, че се надява да не се стига до дузпи, въпреки че отборът се подготвя и за това. Станимир Стоилов също даде своята прогноза за двубоя, като определи, че Астана има добро предимство.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички