Станимир Стоилов даде прогноза за Лудогорец - Астана и какво е предимството за бившия му отбор


Станимир Стоилов даде прогноза за Лудогорец - Астана и какво е предимството за бившия му отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3531 0

Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов сподели мнението си за предстоящия мач от Лига Европа срещу Лудогорец. Реваншът между двата тима е на 17 август от 21 часа в Разград, като първата среща завърши 2:1 в полза на казахстанския отбор.

Предимството на Астана пред Лудогорец

"Когато имам време, следя Астана, гледах мачове в европейските турнири. Мисля, че утре мачът ще бъде равностоен. Хубаво е, че Астана спечели първия си мач, това е добро предимство за тях. Лудогорец също е добър отбор, който знае как да промени резултата и има богат опит в европейските турнири. И на двата отбора ще им е трудно да играят", каза Стоилов пред Meta-ratings.kz.

Изданието допълва, че трябва Мъри да посети тренировката на Астана и да се види с бившия си клуб. Стоилов е най-успешният треньор в историята на Астана. Под негово ръководство столичният отбор стана шампион четири пъти.

За първи път в историята на казахстанския футбол достигна груповата фаза на Шампионска лига, два пъти в груповата фаза на Лига Европа, а също и в 1/16 финалите на турнира. Последната работа на Стоилов е Левски, където работи през 2021/2023 г. Още преди първия мач с Лудогорец треньорът на Астана сподели, че е говорил с Мъри, но не за двубоя.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички