На два континента отразиха предизвикалия мижав интерес финал ЦСКА 1948 - Лудогорец


На два континента отразиха предизвикалия мижав интерес финал ЦСКА 1948 - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

5341 0

Предварителните очаквания за изключително слаб интерес около тазгодишния финал за Купата на България между ЦСКА 1948 и Лудогорец се сбъднаха по родните ширини, но това не попречи на страни от два континента да отразят триумфа с 3:1 на "орлите". 

На практика в Португалия, Полша и Гана обърнаха внимание на историческата трета Купа за гранда от Разград, като медиите най-вече споделиха какво се случва с чужденците от конкретните страни. 

Мнението в Европа

Първо отзвук от Националния стадион "Васил Левски" имаше в родината на Клоуд Гонсалвеш - Португалия, където O Jogo уточни, че въпросният играч не се е появил на терена по време на двубоя, но това не му е попречило да се поздрави със съотборниците си за успеха.

"През този сезон той изигра 23 мача, в които отбеляза един гол и направи три асистенции", припомня изданието за Гонсалвеш.

В Източна Европа пък имаха по-положителни новини, след като резервата Якуб Пьотровски се превърна в още един поляк с трофей от международния футбол през кампанията, припомня sportowefakty.wp.pl.

Отзив в Африка

Успехът на 11-кратните български шампиони нямаше как да не стигне и до Африка, където ганайската медия ghanasoccernet отчете триумфа на мощния Бърнард Текпетей, докато сънародникът му Карлос Охене остана на резервната скамейка, а съотборниците му не успяха да се преборят с "орлите".

Вижте какъв трансферен рекорд за България гласят от Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички