Майкъла: ЦСКА има по-голям шанс за титлата от Лудогорец


Майкъла: ЦСКА има по-голям шанс за титлата от Лудогорец

3912 0

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, коментира изминалия финал за Купата на България в сряда, спечелен от Лудогорец с 3:1 над ЦСКА 1948. 

Той посети двубоя на Националния стадион "Васил Левски", като след неговия край коментира и битката за титлата в Първа лига. Любопитното е, че той фаворизира ЦСКА, въпреки че клубът изостава с 1 точка на "орлите".

 Мнението на Майкъла

"За българския футбол един приятен мач. Лошото е, че и двата отбора нямат публика и това е най-голямата трагедия. Класата на Лудогорец си личи. Много е различно. Впечатление ми направи, че съдията не отиде да гледа решенията и при двете спорни решения, а се довери на ВАР. Би трябвало според мен лично той да поеме отговорността и да гледа и двата гола. Не може да сравняваш ЦСКА 1948 с Лудогорец. Голяма е разликата и заслужена победа за Лудогорец.

Има малък шанс Лудогорец да стане шампион. ЦСКА има по-голям. Ние разчитаме на Левски и Черно море. За Черно море не съм толкова убеден, един хикс в последния мач и ЦСКА ставаме шампиони“, добави той.

Вижте какво каза Тодор Янчев след поражението във финала от Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички