Ивайло Петев категоричен: Лудогорец няма как да си позволи да отпише Купата


Ивайло Петев категоричен: Лудогорец няма как да си позволи да отпише Купата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1213 0

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе категоричен, че клубът не може да си позволи да подцени финал за Купата на България. Разградчани победиха с 3:1 отбора на ЦСКА 1948.

Лудогорец не може да си позволи да подцени финал

"Искам да поздравя момчетата. Бориха се за този финал, спечелихме го. Радвам се заради играчите. Знаете какво казват старите, че невъзнаграден труд няма. Можеше да вземе по-убедителен резултат през първото полувреме. Съумяхме след промените да вкараме гол и да вземем мача“, каза Петев след спечелената купа.

"Клуб като Лудогорец не може да си позволи според мен такова нещо - да отпише Купата. Не сме я отписали, видяхте, че я спечелихме. Ние имаме 20-22 играчи. Направихме ротации. Играчите в средата на терена се справиха. В мен бушуват доста емоции - някой път ги показвам, друг - не. Трябва да работим до края. Имаме три мача, които трябва да спечелим. Докато не свърши сезонът, не се мисли за цели", каза още Петев. А Кирил Десподов бе категоричен, че Лудогорец преследва дубъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички