Мохамед Кудус отсече след Лудогорец: Изиграх последния си мач за Аякс


Мохамед Кудус отсече след Лудогорец: Изиграх последния си мач за Аякс
Снимка: Getty Images

4078 0

Един от водещите футболисти в състава на Аякс - Мохамед Кудус, който наниза цели три попадения във вратата на Лудогорец за победата с 4:1 за нидерландците в плейофната фаза за влизане в групите на Лига Европа, вярва, че може би е изиграл последния си мач с екипа на 4-кратния европейски шампион.

Нова дестинация за Кудус?

"Мисля, че изиграх последния си мач за Аякс, но нека видим какво ще се случи в следващите дни. Приемам нещата ден за ден. В момента съм тук и си върша работата на терена. Всичко, което трябва да се случи извън терена, ще се нареди от само себе си", споделя Кудус след мача в Разград.

"Преговорите продължават, но това не е моя работа. Аз просто трябва да остана фокусиран в тренировките и на терена. Моят клуб ще се погрижи за всичко останало. Ще видим какво ще се случи. Ще отговоря когато всичко стане официално", добави още ганаецът.

Има редица информации в мрежата, че нападателят на Аякс е силно желан от отбора на Дейвид Мойс - Уест Хям. Съобщава се, че "чуковете" ще привлекат голаджията за сумата от близо 40 милиона евро, а именно на 40 милиона "Transfermarkt" оценява 23-годишния футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец и Аякс сформираха приятелство между феновете?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички