"Фокусираме се върху Лигата на конференциите": Петев се предаде след 1:4 от Аякс


"Фокусираме се върху Лигата на конференциите": Петев се предаде след 1:4 от Аякс
Снимка: Lap.bg

1847 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след тежкото поражение с 1:4 от Аякс. С това шансовете на "орлите" значително намаляха за успех в плейофа за влизане в груповата фаза на Лига Европа.

Специалистът посочи случилото се като "сблъсък с реалността". Той намекна, че не вярва в обрат, като посочи, че трябва да са реалисти и че се съсредоточават върху Първа лига и Лигата на конференциите.

"Това бе сблъсък с реалността. Допуснахме три гола, които нямаш право да позволяваш. През втората част не мога да се срамувам, имахме доста ситуации, но не успяхме да отбележим гол. Не можем да си позволим да допускаме по този начин трите гола през първата част. Срещу отбор като Аякс е много трудно. Направихме промени през втората част, създадохме положения и можехме повече от един гол да вкараме.

Трябва да гледаме реално и да се фокусираме върху първенството и Лигата на конференциите. Начинът, по който допуснахме головете, показва, че бяхме нерешителни в доста от моментите. Не е приятно по този начин да допуснеш три гола. Трябваше да променим много неща и да играем, както можем. Имахме доста ситуации, но за жалост само един гол. Трябва да изглеждаме, както бяхме през втората част. Футболът се играе без страх" - сподели Петев.

Въпреки думите му ас на Лудогорец сподели, че отборът трябва да вярва в обрата срещу Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички