Моци: Нормално е да вярваме в обрата, футболистите са сърдити


Моци: Нормално е да вярваме в обрата, футболистите са сърдити
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2145 0

Спортният директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори пред медиите след завръщането от Косово, където "орлите" стартираха с тежко поражение (0:2) от местния Балкани по пътя към груповата фаза на Шампионска лига.

 

Легендата на клуба бе категоричен, че нищо пред 12-кратния шампион на България не е обречено и всичко ще се решава след седмица.

Коментарът на легендата

"Тежък резултат. Загубихме един мач, чакаме следващата седмица реванша, в който аз вярвам, че момчетата ще покажат характер и по-добра игра. Нищо не ни остава освен да се борим докрай.

Не знам каква е причината. Според мен са доста причините, които трябва и ние да си ги намерим и да изчистим грешките. Следващата седмица не трябва да ги допускаме. 

Влязохме в съблекалнята след мача, момчетата бяха сърдити и те не можаха да повярват, че такова нещо може да се случи. Балкани показа добро лице и добър футбол и бе заслужена победата им. 

Вярвам в обрата, нормално е да вярваш. Не са много нещата, които могат да се кажат. Момчетата трябва да излязат, да играят както тренират, да покажат силен характер и нещата ще вървят нагоре”, категоричен е легендата на Лудогорец.

Вижте уверения коментар на треньора на Балкани след успеха с 2:0!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички