Кирил Десподов: Теренът попречи, тревата бе висока, но...


Кирил Десподов: Теренът попречи, тревата бе висока, но...
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6596 0

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, сподели мнението си след изненадващата загуба с 0:2 при гостуването на ФК Балкани от първия двубой в първия квалификационен кръг от Шампионска лига. 

Лидерът в националния отбор на България бе категоричен, че "орлите" вече е излизал като краен победител след подобни поражения, така че няма причина да се притеснява от реванша. 

Десподов засегна и темата с терена в Прищина, където тревата бе висока и топката бе по-бавна. Той обаче не искаше да се намират оправдания за загубата. 

Мнение на Десподов

"Аз казах и преди, че Балкани е добре организиран отбор. Той пресира, вместо да защитава. Оставихме ги до 30-тата минута да контролира играта и не успяхме да им отговорим. Заслужено не вкарахме гол, тъй като само чрез Доминик в края стигнахме до шанс. 

Те добре успяха да ни пресират. Няма да анализирам Балкани, но това което тренирахме, не успяхме да го покажем в срещата. Заслужено загубихме. 

Всеки ни липсва, но това не трябва да е оправдание. Всеки на терена и в групата има класа и характер за Лудогорец. Липсата на футоблисти не трябва да е оправдание. 

Теренът се отрази на играта ни. Беше бавен, тревата бе висока, но сигурно сме играли на по-лош терен. 

Не допускам да отпаднем от Балкани. Трябва да направим всичко възможно да продължим. Условията в Разград ще са по-добри. 0:2 е коварен резултат, но сме обръщали подобни срещи и имаше шанс отново да го направим", обясни капитанът на родния тим след двубоя.

Вижте всички резултати във вторник вечер в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички