Мишо Александров: Проблемите в играта на ЦСКА няма да са решаващи срещу Лудогорец


Мишо Александров: Проблемите в играта на ЦСКА няма да са решаващи срещу Лудогорец
Снимка: Instagram

2388 0

Бившата звезда на Лудогорец Михаил Александров, който е играл и за ЦСКА, сподели очакванията си за дербито между двата тима в Първа лига в понеделник. Според него в този сблъсък няма фаворит и не може да се говори за криза в Лудогорец. На ЦСКА пък все още му липсва ясен стил на игра, смята той.

"Искам мач и много голове. Нормално е да е така. Това е сериозен двубой, в който и двата отбора имат за какво да се борят. Сега е удобен повод да видят, докъде са стигнали в развитието си. Очаквам в Лудогорец да има и умора след пътуването до Финландия и мачът, който изиграха там за Лига Европа. Не мисля обаче, че тази умора ще се отрази чак толкова сериозно.

Първо - защото в Лудогорец има достатъчно добри масажисти и физиотерапевти. Второ - един футболист, ако е добър професионалист, знае как да се възстанови за три дни. И трето – мога да съдя по себе си и да кажа, че за един футболист сгъстен цикъл, в който играеш през 3 дни, е много добър. Така по-лесно и бързо можеш да подобряваш формата си. Затова и аз винаги съм предпочитал цикъл „сряда-събота". При него нямаш време да се отпуснеш", коментира Александров пред "Мач Телеграф".

"Не мисля, че в този мач има фаворит. Виждат се проблеми в играта на ЦСКА, но в един такъв дерби мач това не е от решаващо значение. Очаквам ЦСКА да е много мотивиран да се реваншира за онази загуба с 0:5 в края на миналия сезон. Не мога и да си представя, че Лудогорец пък може да подцени този двубой заради голямата си победа в предишното дерби с ЦСКА", допълва той.

"Не мисля, че може да се говори за криза в Лудогорец, въпреки че не спечелиха предишните си четири мача – по два в България и в Европа. Срещу Бетис нямаше да бъде несправедливо, ако бяха победили. Срещу Локомотив (Сф) загубиха, но пък много рано останаха с 10 души и въпреки това не играха зле.

На Саша Илич определено това не му е най-силният сезон. Все още на ЦСКА му липсва ясен стил на игра. Стил, който да е характерен за отбора и да го отличава от останалите. Все пак да не забравяме, че Илич дойде, когато повечето футболисти вече бяха закупени и му трябваше известно време да ги опознае. В повечето срещи досега се разчиташе на индивидуалната класа на някои от играчите. По този начин може да измъкнеш победата в няколко мача, но в дългосрочен план това не е добре", заключва бившият национал. А ето за кой известен фен на тима ЦСКА е 'сбирщина". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички