Ако не вкара в Разград в понеделник, ЦСКА записва невиждан сух антирекорд


Ако не вкара в Разград в понеделник, ЦСКА записва невиждан сух антирекорд
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1329 0

Преди визитата си в Разград ЦСКА се намира в неприятна серия срещу този съперник. "Червените" нямат реализирано попадение във вратата на шампионите в продължение на 6 гостувания, сочи статистиката.

Последният гол на футболист на столичани в Разград беше отбелязан на 6 април 2018 г., когато в драматичен мач "орлите" се наложиха с 3:2.

Оттогава насам Лудогорец спечели 4 от 6-те си домакинства на ЦСКА, а другите 2 мача завършиха с нулево равенство. Няма друг отбор в българското първенство, срещу който "червените" да не са се разписвали в 6 поредни гостувания.

за отбелязване е, че срещу разградчани тимът от "Българска армия" е стигал 2 пъти до такава серия. Между 2012-а и 2015-а година ЦСКА не успя да вкара в 6 поредни гостувания и ги загуби всичките.

Така, ако в понеделник тимът на Саша Илич не успее да се разпише срещу шампиона, ще запише антирекорд. А Лудогорец ще стане първият тим, който в 7 поредни домакинства опазва вратата си суха срещу ЦСКА. А ето как Илич смята да изненада Лудогорец във визитата им. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички