Славия се раздели с Ивайло Димитров и Михаил Александров


Славия се раздели с Ивайло Димитров и Михаил Александров
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1944 0

Славия се раздели с двама от най-опитните си футболисти. Голмайсторът Ивайло Димитров и полузащитникът Михаил Александров вече са свободни агенти. Договорите им бяха до края на изминалия сезон и не беше постигнато споразумение за преподписването им.

Косъма караше втори период в Славия, след като се завърна в „Овча купел“ през зимата на 2020 година. Преди това той игра в Етър, Жетису (Казахстан), Арарат-Армения Ереван и др. През сезон 2020/21 Димитров бе на терена само в 16 шампионатни мача, като в тях отбеляза 2 гола. 32-годишният нападател бе преследван и от контузии.

Михаил Димитров пристигна в Славия през зимата като свободен агент. Преди това 31-годишният бивш национал разтрогна договора си с Арда. Опитният играч помогна на столичани в битката за оцеляването. Той бързо се наложи и бе на терена в 14 двубоя.

Славия има силен интерес към фланговия нападател на Левски Здравко Димитров. Белите следят ситуацията на „Герена“. Ако финансовите проблеми на сините продължат и Димитров стане свободен агент, то веднага ще получи оферта да премине в клуба от „Овча купел“. Интересното е, че бившият младежки национал е искан и от новака в елита Локомотив София.

Славия започва лятна подготовка за новия сезон на 14 юни, понеделник. Първата тренировка е насрочена за 18:00 часа, а 60 минути по-рано треньорът Златомир Загорчич ще говори пред медиите. От 20 юни до 11 юли белите ще бъдат на лагер в Банско.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички