Прочут певец: ЦСКА в момента е сбирщина, ще си гледам Шампионска лига


Прочут певец: ЦСКА в момента е сбирщина, ще си гледам Шампионска лига
Снимка: Cska.bg

842 0

Известният певец и фен на ЦСКА - Здравко Желязков от дует "Ритон", се изказа изключително гневно срещу своя любим клуб. Поп-изпълнителят определи настоящият състав на "армейците" като "сбирщина" и заяви, че отказва да гледа предстоящите мачове на тима.

"Това не е моят ЦСКА. Това е една сбирщина. Отвсякъде виждам пълна посредственост. Сбирток от художествена самодейсност на терена. Подиграват ни се и най-смешните отбори, треперим срещу всеки на "Армията". Нито ще седна да гледам мача в Разград, нито български футбол. Ще си гледам големите първенства и Шампионската лига и ще си се кефя", категоричен беше Желязков, цитиран от "Спортал". Той обясни и причината, на която се дължи изключително гневната му реакция.

"Просто с българския футбол прекалено много си късам нервите. И това не го реших, заради загубата на ЦСКА от Левски с 0:2. Просто количествените натрупвания от последните 5-6 години насам ми идват в повече. И като казах Левски, нека вземем пример от тях как се прави силен отбор и как се измъкваш от тежка ситуация. Имат 70% български футболисти. А ние на практика нямаме нито един такъв.

Споменавате ми Иван Турицов - моите уважения, ама с него или без него - все тая. Срещу Левски просто ме беше срам да го гледам. Над 90% от чужденците идват тук само, за да си вземат големи пари и нищо не играят. От 30 футболисти в отбора, имаме само двама или трима, които стават. Излиза някъде около 10%. Трябва да имаме най-малко петима-шестима като Юрген Матей. Такива, които да имат неговите качества, неговия хъс и неговата отговорност, когато играят за ЦСКА", допълни още прочутият певец.

Ето в кой град "червените" отиват на лагер преди двубоя с Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички