Марселиньо: Успехите на Лудогорец идват, когато има бразилци в състава


Марселиньо: Успехите на Лудогорец идват, когато има бразилци в състава

3556 0

Една от чуждестранните легенди на Лудогорец - Марселиньо, говори след загубата на "орлите" в предпоследния кръг на Лига Европа с  0:1 от Реал Бетис. Натурализираният българин изгледа срещата на живо, а на седващия ден даде подробно интервю пред Dsport. 

Битките в Лига Европа

"Ако аз бях терена вчера, после нямаше да мога да спя. Защото отборът имаше много положения и ние играхме много по-добре от Бетис. Техният тим не направи нищо опасно, имаха едно положение и успяха да го вкарат. Боли, боли сериозно, защото през първото трябваше резултатът да бъде минимум 2:0 за Лудогорец и накрая дойде лошият резултат. Това е гадно", започна бразилецът с коментар за загубената среща, която при положителен развой можеше много да помогне на българския шампион за участие в Лига Европа и на пролет. 

Марселиньо коментира и възможностите на "орлите" срещу Рома в Рим, където на легендарния "Олимпико" ще се реши второто място в оспорваната група: "Искам много да се класираме. Ние спечелихме мача в България, защо да не спечелим и там. Мачът е срещу Рома, който е голям отбор в Италия, но въпреки това аз очаквам да се класираме".

Легионерите в Разград

Футболистът не пропусна да коментира и големия брой сънародници в настоящия състав на българския шампион, като според него именно те подпомагат успехите на тима:

"Виждам това като нещо нормално. Успехите на Лудогорец са, когато в тима има бразилски футболисти. Нормално е когато това е дало успех, ръководството да търси играчи от Бразилия".

Ситуацията в България

"Гледах мача срещу ЦСКА в българското първенство. Нямам възможност да гледам много от срещите, заради голямата часова разлика, която има с Бразилия. В първенството Лудогорец играе добре, но понякога не се представя на добро ниво срещу, с респект казвам, по-слаби отбори. Когато отборът играе в евротурнирите, фокусът се измества само натам и се случва отборът да загуби в първенството, а тогава става лошо. Много е трудно Лудогорец да не спечели шампионата, трябва да се случи нещо сериозно, за да се случи това", обясни Марселиньо по адрес на родното първенство, в което тази година се води борба на няколко фронта.

Вижте какво каза и Моуриньо по адрес на Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички