Легенда на Лудогорец призна, че е бил желан от ЦСКА, съжали, че е отказал


Легенда на Лудогорец призна, че е бил желан от ЦСКА, съжали, че е отказал
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3760 0

Легендата на Лудогорец Марселиньо изненадващо призна, че е имал оферта да отиде в ЦСКА в последната година от престоя си в Разград. Бразилецът прекара 9 сезона в редиците на бъдещия 11-кратен шампион на България.

"Не исках да си тръгвам от Лудогорец, очаквах да играя още една година, защото бях титуляр до края. И не крия, че много ме заболя, още се ядосвам. Но това е животът. Лудогорец, Разград и България обаче остават в сърцето ми завинаги. Тогава имах оферта от ЦСКА, но я отхвърлих. Обадиха ми се, но аз чаках предложение за нов договор от Лудогорец и отказах", сподели полузащитникът пред "Диема спорт".

"Със семейството ми преценихме, че имам история в Разград и няма да е добре да отида в ЦСКА. Сега, ако върна лентата назад, бих приел офертата на ЦСКА, защото се отнесоха с респект и уважение към мен и го оценявам. Но вече не може да се направи нищо", допълва той.

"Когато пристигнах в Разград си мислех, че ще остана само една година, но още след първата вече знаех, че никога няма да поискам да си ходя", каза още Марселиньо. Ето какво каза той преди 2 години по въпроса би ли играл в друг роден клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички