Марселиньо призна: Миналата година бях пред завръщане в Лудогорец


Марселиньо призна: Миналата година бях пред завръщане в Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1974 0

Бившата звезда на Лудогорец Марселиньо призна, че миналата година е бил близо до завръщане в клуба. Бразилецът, който изкара 9 сезона в Разград, коментира съблекалнята на "орлите" и защо някои треньори са имали трудности в тима.

"Миналата година бях близо до завръщане в Лудогорец като помощник на Станислав Генчев. Нищо не се знае, един ден това наистина може да стане", обяви бившият халф на разградчани пред "Диема спорт".

"За мен не е изненада 11-ата поредна титла на Лудогорец. Много е трудно отборът да загуби шампионата в България, защото се инвестират много средства, макар че само това не е достатъчно и пресният пример е ПСЖ. Оставих много приятели в Разград, говорих с Петричев и Моци и ги поздравих за успеха", продължи той.

"Съблекалнята на Лудогорец е трудна за овладяване и затова всеки треньор, който опитваше да направи промени, имаше проблеми. Ние се бяхме напаснали и имахме стил на игра, който се харесваше от футболистите. Петев и Дерменджиев изградиха стила на Лудогорец и имам голям респект към тях, особено към Дерменджиев, с когото се работи много лесно", допълни Марселиньо.

"За мен Лудогорец беше и семейство, все пак 9 години изкарах в отбора. Като мой наследник виждам Доминик Янков, който има голяма перспектива, защото притежава страхотна техника и интелект. Каули също е отличен като плеймейкър", посочи бразилецът. Той направи и любопитно изказване за ЦСКА, който го е искал в състава си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички